Forum bugs.

View previous topic View next topic Go down

Forum bugs.

Post by jtaggie on Wed Oct 16, 2013 11:49 am

Please use this space to update me on any forum bugs you find!

Also I'm having trouble typing in game. Extremely slow load times.


Update: Introduction forum fixed! Thanks guys!

jtaggie

Posts : 24
Join date : 2013-10-16
Location : Dallas Tx

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum bugs.

Post by Foxslayer on Sat Oct 19, 2013 9:37 am

When the typing rate gets low, just force close the game and re-open. Should be much better for about 7 minutes.

Foxslayer

Posts : 8
Join date : 2013-10-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum bugs.

Post by Foxslayer on Sat Oct 19, 2013 9:39 am

And in regards to the BSK forum, please change the color of the forum text!!! Maybe it's just me, but I'm seeing grey text on a grey background. My eyes start to water worse than when boss strike comes around.

Foxslayer

Posts : 8
Join date : 2013-10-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum bugs.

Post by Legion999 on Sat Oct 19, 2013 12:26 pm

Definitely difficult to read, darken the text for us old folks! : )

Legion999

Posts : 19
Join date : 2013-10-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum bugs.

Post by vallim on Sat Oct 19, 2013 7:43 pm

Until jt fix the colors on mobile version (if possible). Anyone with trouble reading on iPad (not tried on iPhone but probably the same solution) can change to classic version on the menu showed when tapping the arrow down on top right corner
avatar
vallim

Posts : 18
Join date : 2013-10-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum bugs.

Post by Arrrgh1083 on Sat Nov 02, 2013 4:21 pm

I can't post in the strategy-related forums. Is that related to permissions or a bug? Logging out then in again hasn't fixed it.

EDIT: In classic mode, I get the following...

Template->make_filename(): Error - file message_inline.tpl does not exist

Arrrgh1083

Posts : 5
Join date : 2013-10-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum bugs.

Post by Vader243 on Wed Nov 06, 2013 4:28 pm

Guys anyone else expierencing this stupid ad pop up asking to download some crap called "jelly splash" on your iOS device when viewing our forum? I want to murder the maker of that ad.

_________________
Leader of the 501st
avatar
Vader243

Posts : 16
Join date : 2013-10-16
Location : Command Bridge of the Nemesis

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum bugs.

Post by Jamesek00 on Wed Nov 06, 2013 6:01 pm

Vader243 wrote:Guys anyone else expierencing this stupid ad pop up asking to download some crap called "jelly splash" on your iOS device when viewing our forum? I want to murder the maker of that ad.
I get the samething!!

Jamesek00

Posts : 10
Join date : 2013-10-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum bugs.

Post by KungFuRabbit on Mon Nov 11, 2013 9:13 am

I get it for a couple of games. Every single time I load a topic or go back to the main menu. I'm usually VERY active on forums and in guild chat ( I'm sure y'all know ) but this forum keeps opening my App Store to get me to download some app. It's super frustrating.
avatar
KungFuRabbit

Posts : 9
Join date : 2013-10-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum bugs.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum